maak een afspraak


Praktijkadres:
Prinses Maximalaan 7
3708 ZT Zeist


een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u mailen: nathalie@nathaliehijman.nl   bellen: 06-48699576 of klikken op het Whatsapp icoontje rechtsbovenaan deze pagina.
Vanwege behandelingen ben ik vaak niet in staat om direct de telefoon te beantwoorden.
Spreek in dat geval een bericht in op de voicemail dan bel ik altijd terug.

Behandelingen kunnen plaatsvinden op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur.
Bij uitzondering kan er een afspraak gepland worden in de avond of in het weekend.
Bovenop het standaardtarief komt in dat geval een toeslag van 10 euro. Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Onderaan deze pagina staat de privacyverklaring.


Praktijkadres

Address 22 St. Black Road Orlando, PL 3457 Phones 555–123–2323; 555–123–2323


Privacyverklaring


Persoonsgegevens die worden verwerkt

Ik, Nathalie Hijman, kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u deze zelf per e-mail, telefonisch of per Whatsapp verstrekt. Nathalie Hijman verwerkt de volgende persoonsgegevens:
Uw voor- en achternaam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Voor een shiatsu behandeling worden meer persoonsgegevens verwerkt welke omschreven worden in een privacy verklaring die cliënt ontvangt voorafgaand aan de eerste afspraak. Deze kan ook hier al ingezien worden.

Waarom zijn deze gegevens nodig

Ik verwerk uw persoonsgegevens om telefonisch of per e-mail contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt.

Hoe lang worden gegevens bewaard

Ik bewaar uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. Wordt er geen afspraak gemaakt voor een shiatsu behandeling dan worden uw gegevens verwijderd uit onze administratie.

Delen met anderen

Ik verstrek uw persoonsgegevens NIET aan derden.

Beveiligen

Ik neem de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Nathalie Hijman maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door mij verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met mij via nathalie@nathaliehijman.nl.