contact


Praktijkadres

Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg
Tel. 06-48699576
E-mail: nathalie@nathaliehijman.nl

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel, app of mail mij gerust. Vanwege behandelingen kan het zijn dat ik niet direct de telefoon beantwoord. Spreek in dat geval een bericht in op de voicemail dan bel ik zsm terug.

 


Rijsenburgselaan 11, Driebergen-Rijsenburg

 

 

 

 

 

Adres

Prinses Maximalaan 7, 3708 ZT Zeist

 

 

 

 

 

 


Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Ik, Nathalie Hijman, kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u deze zelf per e-mail verstrekt of via het contactformulier op de website. Nathalie Hijman  verwerkt via het contactformulier of e-mail de volgende persoonsgegevens:
Uw voor- en achternaam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Voor een shiatsu behandeling worden meer persoonsgegevens verwerkt welke omschreven worden in een privacy verklaring die cliënt ontvangt voorafgaand aan de eerste afspraak. Deze kan ook hier al ingezien worden.

Waarom zijn deze gegevens nodig

Ik verwerk uw persoonsgegevens om telefonisch of per e-mail contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt.

Hoe lang worden gegevens bewaard

Ik bewaar uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is. Wordt er geen afspraak gemaakt voor een shiatsu behandeling dan worden uw gegevens verwijderd uit onze administratie.

Delen met anderen

Ik verstrek uw persoonsgegevens NIET aan derden.

Beveiligen

Ik neem de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Nathalie Hijman maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door mij verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met mij via nathalie@nathaliehijman.nl.