download hier jouw gratis e-book

ik heb heel lang gedacht dat het heel normaal is om een opgeblazen buik te hebben. Als het er altijd is, ga je het normaal vinden. Totdat ik tijdens mijn opleiding tot voedingscoach anders ging eten. Ik ging geleidelijk aan minder brood eten (tot uiteindelijk helemaal niet meer) en ik at veel meer groenten en salades. Door verandering van mijn eetpatroon kwam ik ineens tot de ontdekking dat ik veel minder last had van een opgeblazen buik en wist ik dat ongemak na het eten niet normaal is en gelukkig niet nodig.

In dit e-book heb ik 22 tips voor je op een rijtje gezet zodat ook jij van dat vervelende gevoel af kan komen. En dat hoeft niet per se met brood te maken te hebben, dat is voor iedereen anders. Vul je naam en mailadres hieronder in en ik stuur je het e-book met plezier toe.