Dit zeggen mijn cliënten:

W B
W B
11:02 24 Mar 22
Mijn ervaringen zijn postitief en ik zou Nathalie zeker aanraden mocht je gezondheidsklachten hebben.Ik ben bij Nathalie gekomen vanwege extreme vermoeidheid en pijnklachten, voornamelijk in mijn benen.De oorzaak er van is niet bekend (regulier bekeken), maar dat maakt voor de behandeling niet uit.Ik heb Shiatsu massage, bindweefsel massage en moxa behandelingen (stick en lamp) gekregen. Ook heeft Nathalie mij geadviseerd over supplementen.Mijn klachten zijn een heel stuk verminderd.Ik ervaar Nathalie als een rustig persoon met een persoonlijke benadering, geïnteresseerd en steeds op zoek naar hoe ze je het beste kan helpen. De praktijk ruimte is een prettige plek: ruim, licht, schoon, met tevens een rustige sfeer.
Susanne
Susanne
17:52 03 Feb 22
Ik heb Shiatsu gevolgd bij Nathalie. De eerste behandeling sloeg direct goed aan, ik kon veel beter bij mijn gevoel en meer ontspannen.Ze heeft een fijne praktijkruimte, het oogt er sfeervol en ruikt altijd lekker fris!Wat ik ook waardeer aan Nathalie dat ze een mooie balans heeft, het is een alternatieve geneeswijze maar ze is zelf lekker nuchter.Daarnaast heb ik recent een bloedanalyse laten doen. Heel interessant om te leren welke tekorten je hebt en welke voedselintoleranties. Ik kreeg daarbij een uitgebreid advies van Nathalie. Met supplementen en een dieet ben ik aan de slag gegaan. Ik voelde me in no time veel energieker. Nathalie was altijd snel beschikbaar via de app of telefoon voor vragen. Zeker de moeite dus!
Lisanne Smits
Lisanne Smits
19:04 09 Dec 21
Luistert goed naar de klacht zodat ze deze ook goed kan behandelen. Bijzonder om te ervaren hoe ze pijnpunten vind en behandelt. Heel tevreden met de behandelingen van Nathalie. Professioneel en vriendelijk!
iErica P
iErica P
12:58 29 Nov 21
Sinds ik bij Nathalie kom, merk ik zo veel verschil. Ik voel me een stuk rustiger over bepaalde emotionele situaties en een stuk rustiger in het algemeen.Dit is voor mij ook heel belangrijk voor het overige ‘helingswerk’ waar ik mee bezig ben en heel fijn voor mijn relatie;-). Sterker nog: stress blokkeert alles en je kunt nog zoveel coaches raadplegen, maar zolang je de stress in je hele lichaam niet eerst aanpakt gebeurt er weinig in 'je koppie.’Volgens mij is trauma/stress echt nog een ondergewaardeerd fenomeen. Ons lichaam kan veel blokkades hebben opgebouwd en zolang je die niet eerst aanpakt, is er geen of weinig ruimte voor het creëren van nieuwe patronen. Jouw behandelingen helpen mij hier enorm goed mee, zo blijkt iedere keer. Er vielen weer heel veel kwartjes de afgelopen week, waarvoor mijn hele grote dank!
Eline Bergers
Eline Bergers
20:27 01 Jul 21
Via Facebook kwam ik bij Nathalie terecht. Ik kwam er voor schouderklachten, slapende armen, nek en hoofdpijn klachten maar er bleken nog veel meer opstoppingen in mijn lichaam te zitten. Nathalie pakt niet alleen de klachten waar ik voor kwam aan, maar behandeld je hele lichaam. Super tevreden. Van Shiatsu, naar acupunctuur, van cupping naar massage met buffelhoorn, waardoor ik me een stuk beter voel. Minder moe en meer energie. Ik blijf zeker bij haar terug komen voor onderhoud! Nathalie bedankt!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader