Kortingscode 35% korting op je eerste bestelling bij Ekomenu

Gebruik kortingscode NathaliexEM voor 35% korting op je bestelling bij Ekomenu of volg deze link 

Ik ben Nathalie Hijman en ik ben gecertificeerd en gediplomeerd shiatsu therapeut en holistisch voedingscoach en ik ben trotse partner van Ekomenu. Dé gezonde maaltijdbox voor makkelijk en gezond eten bereiden. Omdat ik partner ben van Ekomenu mag ik jou 35% korting geven dmv deze kortingscode Ekomenu. Probeer het gemak van een biologische maaltijdbox en gebruik de code bij het afrekenen.

Ik gebruik Ekomenu al jaren voor ons gezin. Je herkent het vast wel als ik zeg dat je wel graag gezond wil koken maar dat de tijd er voor ontbreekt. Doordat ik Ekomenu elke week inplan wordt voor mij de boodschappen gedaan en op zondag (dag kan je zelf bepalen) bezorgd. Elk gerecht zit in een afzonderlijke papieren zak. De zakken zet ik in de koelkast waardoor ik op de dag zelf alleen nog maak de juiste zak uit de koelkast hoef te pakken en de ingrediënten eruit te halen en uiteraard te koken. Dat moet je natuurlijk wel zelf doen.

De receptenkaartjes ontvang je met de post thuis of je geeft aan dat je ze liever digitaal ontvangt. De recepten die lekker waren, bewaar ik in een map en inmiddels heb ik al een grote voorraad waar ik uit kan putten.

35% Kortingscode ekomenu

Ekomenu heeft als missie om de Nederlandse bevolking gezonder te laten eten. Net als mijn missie als holistisch voedingscoach.

Bij Ekomenu kan je kiezen uit verschillende eetstijlen waaronder koolhydraatbewust, ketogeen, afslanken, vega, vegan, seizoen, gezin, gluten-lactosevrij. Echt ideaal als je gezonder wilt gaan eten

Alsjeblieft, jouw 35% kortingcode van Ekomenu,

Gebruik kortingscode NathaliexEM voor 35% korting op je bestelling bij Ekomenu of volg deze link 

kortingscode ekomenu

Profiteer van deze 35% kortingscode bij Ekomenu