Vitakruid vind ik kwalitatief een goed merk maar omdat het niet het goedkoopste merk is, wil ik graag mijn kortingscode met je delen. Daarmee krijg je 10% korting op het hele assortiment. Profiteer er dus lekker van en haal je supplementen in huis met 10% korting.

vitakruid kortingscode: nathalie10

Een goede multi vitamine hoort naar mijn mening in ieder keukenkastje thuis. Vitakruid heeft een hoog gedoseerde multi zoals de Dag en Nacht serie maar ook een goede basis multi.

Bij de Dag en Nacht serie slik je ’s ochtends bij je ontbijt de vitaminen en bij het avondeten de mineralen. Dit is een mooie toevoeging op je dagelijkse voeding.

Slik je liever 1 pil dan is de Multi Basis meer iets voor jou. Ook een mooie dosering van vitaminen en mineralen in 1 pil.

Geef je gezondheid een boost met de supplementen van Vitakruid en profiteer van 10% korting op het hele assortiment met deze Vitakruid kortingscode: nathalie10

kortingscode vitakruid

Een andere goede basis is deze visolie. Omega 3 is onmisbaar voor je lichaam. Houd je niet van vette vis dan is deze visolie een uitkomst. Deze capsules bevatten een zeer hoge omega 3-concentratie van meer dan 80%. Het bevat 1.120 mg omega 3-visolie per capsule en het is de best opneembare triglyceride-vorm

Dosering: 1 capsule per dag.

Ik heb je 2 voorbeelden gegeven van supplementen wat goed is om elke dag te gebruiken. Natuurlijk heeft ieder mens zijn eigen persoonlijke behoeften. Dit is afhankelijk van hoe je dieet er uit ziet en hoe je leefstijl is. Om een voorbeeld te noemen: Heb je veel stress dan verbruik je meer magnesium dan iemand die dat niet heeft. Vrouwen in de overgang kunnen vaak ook wel ondersteuning gebruiken met bepaalde kruiden.

Wil jij persoonlijk advies over welke supplementen specifiek goed voor jou zijn? Ik adviseer je graag. Zo neem je contact met me op