Massage Driebergen een indruk van shiatsu massage

Shiatsu massage in Driebergen bij Nathalie Hijman. In een paar alinea’s geef ik je een indruk van wat je kan verwachten.

Specialiteit: ik ben als shiatsu therapeut gespecialiseerd in shiatsu massage , Japanse drukpunt massage. Vrouwen met stress gerelateerde klachten, zoals slapeloosheid, burn out, overspannenheid, stijve spieren, depressie, vinden in mijn praktijk dmv shiatsu massage vaak een oplossing waar ze al lang naar op zoek zijn geweest.

Setting: Ik heb een neutraal ingerichte praktijk in Villa Xaverius in Driebergen. Je zult bij mij geen wierook of buddhabeelden zien. Muziek staat zacht aan tijdens de massage, het is een rustige playlist met piano of newage muziek. Geen natuurgeluiden. Praten doen we uitgebreid vooraf, ik wil weten hoe het met je gaat en hoe je in je vel zit.

Waarvoor moet je juist níet bij mij zijn: als je bijv alleen een massage voor je rug zoekt. Ik behandel altijd het gehele lichaam, alles staat in verbinding met elkaar.

Cliënten zeggen: “Elke keer ga ik als herboren weg.” “Nathalie is zeer kundig en professioneel. Ze kijkt naar mijn lichaam en weet feilloos de pijnlijke plekken te vinden. Een massage is nooit hetzelfde.”

Afspraak maken: Mensen kunnen vaak dezelfde week nog terecht. Maak nu een afspraak voor een shiatsu massage in Drierbergen

Zie prijzen en vergoedingen

Meer over shiatsu massage Driebergen

Shiatsu is een zachte vorm van massage, gewoon over de kleding heen, met als doel om de energie in het lichaam weer in balans te brengen. Uitgangspunten hierbij zijn de meridianen, acupunctuurpunten en fascia (bindweefsel) van het lichaam. Door deze te stimuleren beweegt de energie en bereikt het tevens de organen. Een behandeling geeft een gevoel van ruimte en diepe ontspanning. Pijnklachten verminderen of verdwijnen en bewegen gaat beter. Blokkades lossen op, alles gaat weer stromen. De energie komt vrij!