Nathalie Hijman


Nathalie Hijman

Nathalie Hijman

shiatsu therapeut voor vrouwen die zichzelf een energiek en gezond leven gunnen

Alles uit het leven halen wat erin zit en volop genieten van het leven zonder je zorgen te hoeven maken over je gezondheid en je energielevel. Dat is mijn ultieme doel voor jou.

En laat shiatsu nou zo’n fantastisch middel zijn om dat te bereiken. Een prettige behandeling waar iedereen vitaler en ontspannen van terugkomt. De preventieve werking die er bovendien van uit gaat, is een enorme kracht.

Al sinds ik mij kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam en alle manieren om het zo gezond mogelijk te houden. Je hebt tenslotte maar 1 lichaam en je moet je hele leven ermee doen. Dan kan je er maar beter goed voor zorgen en je er prettig in voelen.

Het bijzondere aan de traditionele Chinese geneeskunde is dat het je een volledig pakket biedt in het genezen van lichaam en geest. Sinds ik kennis maakte met de Chinese geneeskunde, waar shiatsu deel van uit maakt, voel ik mij levenslustig, sterk en in balans. Ik weet wat goed voor mij is maar ook wat een negatieve werking heeft op mij, het heeft mij bewuster gemaakt van mijn lichaam.

Het is mijn passie om dat voor jou ook te bereiken. Je vitaal te laten voelen en lekker in je vel te laten zitten zodat je jouw leven kan leven op de manier waarop je dat het liefste doet.

Inmiddels help ik al jaren vrouwen om van hun gezondheidsklachten af te komen en de balans geestelijk en lichamelijk terug te krijgen. Want als ik ergens van geniet dan is het wel om te zien dat jij snel opknapt van de fijne shiatsu behandelingen en je weer kan doen wat je het liefste doet: GENIETEN VAN HET LEVEN!


nog wat meer info over Nathalie

  • ik ben opgeleid aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai
  • omdat ik het belangrijk vind ook veel van de Westerse geneeskunde te weten behaalde ik mijn diploma Westerse Medische Basiskennis
  • een mens is nooit uitgeleerd, vind ik, dus regelmatig slurp ik nieuwe informatie op tijdens bij- en nascholingen van nationale en internationale docenten
  • ik geniet ervan om in de ochtenddauw met de hond te wandelen in het bos, fietstochten te maken in de mooie omgeving en samen spelletjes te doen met mijn gezin