Nathalie Hijman


Nathalie Hijman

Nathalie Hijman

shiatsu therapeut en holistisch voedingscoach voor vrouwen die zichzelf een energiek en gezond leven gunnen

Misschien volg je mij op social media of ben je via Google op mijn website gekomen. Ongetwijfeld ben je op deze pagina terecht gekomen, omdat je meer over mij wilt weten.

Ik deel graag mijn verhaal met jou!

Al sinds ik mij kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam en alle manieren om het zo gezond mogelijk te houden. Er was zelfs een tijd dat ik nogal obsessief gezond bezig was. Gelukkig heb ik er later een goede balans in gevonden. Ik vind het belangrijk om goed voor je zelf te zorgen, je hebt tenslotte maar 1 lichaam en je moet je hele leven ermee doen, maar wel op gezonde manier.

Van oorsprong ben ik journalist. Mijn interesse voor mensen en mensen informeren zit in mijn bloed als het ware. Toch heb ik in het journalistieke wereldje nooit helemaal mijn ei kwijt gekund. Me happy voelen vind ik heel belangrijk in het werk dat ik doe.

Zodoende ben ik, na allerlei omwegen in administratieve banen en het fulltime zorgen voor mijn 3 kinderen, mijn hart gaan volgen en me gaan verdiepen in de Chinese geneeskunde. In mijn praktijk komt voor mijn gevoel alles samen; mijn oprechte interesse in mensen, cliënten vooruithelpen en impact maken in hun leven en echt zinvol werk doen. In het samen met cliënten de weg bewandelen naar gezond worden heb ik mijn passie gevonden.

Ik heb veel opleidingen over gezondheid gevolgd en bij de kennis die ik leerde van mijn docenten, dacht ik vaak: waarom weet niemand dit? Ik wil dit delen!

Ik ben onder andere opgeleid door dr. Anna Kruyswijk-van der Heijden. Zij heeft mij geleerd om gezondheid te bezien vanuit de natuurgeneeskunde en vanuit een holistische visie. Van haar heb ik heel veel geleerd omtrent voeding, leefstijl en omgevingsinvloeden, dat wil ik heel graag doorgeven! Nu nog door middel van 1:1 consulten, maar binnenkort ook via (online) trainingen. Zo schreef ik al dit gratis e-book met interessante tips voor het oplossen van een opgeblazen gevoel.

Ik geloof in de kracht van informatie. Mijn andere passie is dan ook het delen van die informatie, dat is ongetwijfeld de journalist in mij 🙂

Op Instagram deel ik nu al waardevolle informatie. Ik zou het leuk vinden om je ook daar te zien!
Ondertussen help ik al jaren vrouwen om van hun gezondheidsklachten af te komen door middel van shiatsu, voeding en leefstijl en om de balans geestelijk en lichamelijk terug te krijgen. Want als ik ergens van geniet dan is het wel om te zien dat jij snel opknapt door de consulten en je weer kan doen wat je het liefste doet: GENIETEN VAN HET LEVEN!

nog wat funfacts

  • ik hou heel erg van de natuur. Ik trek er graag op uit om vogels en ander wildlife te spotten
  • I love camping! Het liefst op een (rustige) natuurcamping want de hsp-er in mij kan niet tegen herrie en drukte 😉
  • mensen omschrijven mij vaak als rustig, terwijl ik zeker wel heel ONrustig kan zijn 😉
  • bakken en koken vind ik ontspanning maar vind het soms moeilijk om te bedenken wat we nou weer moeten eten
  • ik ben een echt dierenmens. Na 2 honden en 2 katten loopt er tegenwoordig een gezellige Labradoodle in huis
  • in boeken kan je mij begraven. Al mijn hele leven lees ik over van alles en nog wat en vroeger was ik kind aan huis in de plaatselijke bibliotheek