voedingsadvies

voeding als medicijn

Volgens de Chinese geneeskunde word je geboren met een bepaalde hoeveelheid energie die je van je ouders hebt meegekregen. Na je geboorte zorg je zelf voor je energie voorziening door te eten, drinken en te ademen. Eten en drinken is met 60% de belangrijkste energieverstrekker maar je snapt dat je van een zelfgemaakte biologische maaltijd veel meer bruikbare energie krijgt dan van een kant-en-klare magnetron maaltijd. Voed jij je lichaam niet optimaal dan kunnen klachten ontstaan zoals:

  • vermoeidheid
  • buikklachten
  • maagklachten
  • darmklachten
  • spijsverteringsklachten (boeren, brandend maagzuur, obstipatie, diarree, buikkrampen, opgeblazen gevoel) 

Het is bekend dat maar liefst 70% van alle gezondheidsklachten te maken heeft met het eten van verkeerde voeding. Wil je weten waar jouw klachten vandaan komen? Naar aanleiding van een door jou ingevuld eetdagboek analyseer ik jouw eetpatroon en kijken we waar veranderingen nodig zijn om de klachten te verminderen en op te lossen al dan niet in combinatie met shiatsu therapie

Indien relevant is er de mogelijkheid tot bloedonderzoek naar voedingsintoleranties

lekker in je vel

Ook als je wilt afvallen of je weer lekker in je vel wilt voelen, help ik je graag.

Iedereen is uniek en daarom bestaat er ook niet een all-fits-one dieet wat voor iedereen goed is.

Als holistisch voedingscoach help ik je om duidelijk te krijgen wat voor jou gezond is. Om zo gezonde eetgewoontes te ontwikkelen en inzicht te krijgen in wat jouw lichaam echt nodig heeft.

Dat doen we niet door calorieën te tellen of strenge diëten te volgen. Nee, je gaat lekker gezond eten en voelen wat jouw lichaam ECHT nodig heeft, intuïtief eten dus. Je leert van mij welke voedingsmiddelen voor jou geschikt zijn en welke je beter kan vermijden op basis van je bloedgroep.

Zodat je jezelf met iedere hap versterkt in plaats van verzwakt

eet jezelf beter

en ervaar snel resultaat!